söndag 12 maj 2013

Sunrise - sunset. Ett album med Primas färgrika papper

I mars gjorde jag ett album av Primas fina, härliga papper Engraver. Jag tyckte själv väldigt mycket om albumet och det gjorde flera andra också. När lugnet åter lagt sig över Skaparlustens lilla affär, efter alla äventyr bla på Globen Scrap- och pearl event och vår egen lilla Efterfest,  var det dags för en liten kurs.

Kunde albumet göras i något annat papper? Det är ju alltid trevligt med ett alternativ. För hur vackra Engravers papper än är så finns det ju scrappare som gillar färg. Prima har en annan uppsättning fina papper som heter Sunrise-sunset. Gula, orange, röda färger samsas tillsammans med en aning grönt och rosa.

Det album jag vill visa er idag är uppbyggt som Engraver. Samma planering av sidorna, fotomattor, flip-sidor etc. Så trots att det är "samma" album så blev det ändå totalt olikt.


Nå... hur gick det på kursen? Förhoppningsvis hann vi med att fotografera och då kan ni också få njuta av lite trevlig samvaro - för trevligt brukar vi ha på kurserna.

Nyfikna på hur Sunrise-sunset albumet ser ut inuti? Kika in på Youtube och bläddra tillsammans med mig:                                                                                                     Material:                                             
Prima papper Sunrise - sunset
Korrigerad cardstock
Diverse blommor
Tim Holtz dekorativa metall hörn och
Ornate Plates (etiketthållare.)
Cheery Lynn  Design Fanciful Flourish Right
Spellbinders  3D M-bossabilities: Ornamental Swirls
Stämplar från La Blanche
Tim Holtz Baroque Dies
Tim Holtz Pocket Envelope
Fiskars fotohörnpunch
Martha Stewart punch

1 kommentar: